Samfundsansvar - CSR

Odense Renovation har beskrevet sit samfundsansvar i virksomhedens redegørelse for samfundsansvar. Samfundsansvar kaldes også CSR - Corporate Social Responsibility.

I Odense Renovation har vi en moralsk forpligtigelse til at handle etisk korrekt overfor borgere, samfundet og miljøet. Vi forsøger at sikre langsigtede resultater uden at gøre skade på miljø og samfund. Vi er socialt ansvarlige overfor alle interessenter, så som borgere, medarbejdere, myndigheder og lokalsamfundet, og vi søger hele tiden nye veje at forbedre forholdet til vores interessenter på. Vi ønsker dialog med interessenterne og vi ønsker at agere således, at de anser Odense Renovation som en bæredygtig og social ansvarlig virksomhed.

Odense Renovations redegørelse for samfundsansvar gør status over de tiltag, vi allerede har sat i vandet, samt sætter mål  for fremtiden.CRS-rapport 2016

CSR-rapport 2016 - Redegørelse for Odense Renovations samfundsansvar
Læs om, hvad Odense Renovation gør for samfundet. Rapporten har indlagte videoer og slideshows, som fortæller historierne om Odense Renovations CSR-aktiviteter på en visuel betonet måde.


Tidligere redegørelser

Redegørelse for Odense Renovations samfundsansvar 2015 

Redegørelse for Odense Renovations samfundsansvar 2014 

Redegørelse for Odense Renovations samfundsansvar 2013

Redegørelse for Odense Renovations samfundsansvar 2012

Redegørelse for Odense Renovations samfundsansvar 2011

Redegørelse for Odense Renovations samfundsansvar 2010