Besøg en genbrugsstation

Få en gratis rundvisning på genbrugsstationen. Rundvisningen er kombineret med et besøg i vores undervisningslokale "Affaldskulturhuset". Se mere og book nedenfor.

Indhold i undervisningen
Rundviseren vil med udgangspunkt i stationens indretning og containere fortælle om affaldssortering og genbrug ved Odense Renovation. Få fx noget at vide om, hvor meget affald en Odense-borger smider ud, hvad toiletter kan genbruges til eller høre om kompost.

Rundvisningen tilpasses elevernes alder.

 

Varighed: Ca. 60-90 minutter

Sted: Genbrugsstationen, Snapindvej 21 i Bolbro.

Booking: Benyt formularen nederst på siden til at booke undervisning. Så vender vi tilbage med en bekræftelse af, om der er ledigt på det ønskede tidspunkt.

OBS. Rundvisningen vil som udgangspunkt foregå på genbrugsstationen på Snapindvej 21, idet de bedste forudsætninger for en god rundvisning samt undervisning er bedst på denne station, ikke mindst grundet vores superfine undervisningslokale. Vi kan dog undtagelsesvis godt arrangere rundvisninger på en af vores syv andre genbrugsstationer, og ønsker du dette, bør du i formularen nedenfor under bemærkninger skrive, hvilken genbrugsstation I ønsker at besøge. Du er selvfølgelig og meget velkommen til at ringe til os.

Book besøg på genbrugsstation
Tak for booking af rundvisning på genbrugsstationen. Vi vender tilbage med en bekræftelse på besøget. På gensyn! Venlig hilsen Odense Renovation A/S

 

Forberedelse
Det giver det optimale udbytte, hvis rundvisningen er en del af et længere forløb om miljø eller affald i klassen. Mange skoler bruger et besøg på en genbrugsstation enten som optakt til et undervisningsforløb eller som afslutning. Klassen er velkommen til at forberede nogle spørgsmål hjemmefra, som de kan få svar på under rundvisningen. Besøger man genbrugsstationen efter at have samlet affald ind i lokalområdet, er det muligt at aflevere de fleste typer af det indsamlede affald på genbrugsstationens containere.

Sikkerhed
En genbrugsstation er en arbejdsplads: Biler skal læsse affald af, containere skal flyttes osv. For at øge sikkerheden skal alle under rundvisningen have sikkerhedsveste på, som udlånes af Odense Renovation. Lærerne bedes hjælpe med at holde børnene samlet omkring rundviseren i ro og mag, så alle får en god oplevelse.

Rundvisningen er gratis.

Se kort video om besøg