Prisvindende projekt

"Cirkulær i Odense" er blevet et prisvindende projekt - vi har nemlig vundet Dansk Affaldsforenings Verdensmålspris 2020. Læs mere her og se video om projektet her.

Dansk Affaldsforenings Verdensmålspris 2020
Odense Renovations projekt ”Cirkulær i Odense” har vundet Dansk Affaldsforenings Verdensmålspris 2020. Prisen gives til et medlem, som er der indtænker verdensmålene i hverdagen og arbejder for at opfylde ét eller flere af disse.


Vinder af Verdensmålspris
Dansk Affaldsforenings Verdensmålspris er gået til Odense Renovation for projektet ”Cirkulær i Odense”. Projektet har til formål at støtte og facilitere grønne iværksættervirksomheder i Odense. Projektet tæller 10 partnere, som alle sætter cirkulær økonomi og bæredygtighed på dagsordenen.

Se video her

 


Medlemmerne bestemmer
Brancheorganisationen Dansk Affaldsforening uddeler Verdensmålsprisen til et medlem med et initiativ, der indtænker verdensmålene i hverdagen og arbejder for at opfylde ét eller flere af disse. Det er Dansk Affaldsforenings medlemmer, der stemmer om, hvilke initiativer, der skal have hæderen. Det er andet år, at prisen uddeles, og det er samtidig anden gang, at Odense Renovation er blandt de nominerede.