Smart City Odense

Vi vil anvende dataplatformen "Smart City Odense" i projekter om cirkulære økonomi i Odense

Data skaber løsninger

Smart City Odense er et program drevet af Odense Kommune, hvor vi ved hjælp af byens data skaber løsninger, som gør Odense til en bedre by at bo og være i.  

 

"Cirkulær i Odense" er tæt koblet til Smart City Odense, og vi ønsker via Smart City-tankegangen at skabe og offentliggøre data, som kan bruges til at understøtte arbejdet med cirkulær økonomi i Odense.

  

Stort potentiale for virksomheder i data

I "Cirkulær i Odense" tror vi på, at der er et stort potentiale for virksomheder i at udnytte de massive mængder data, der allerede findes om affaldsproduktion og affaldssammensætning i Odense Kommune. Disse data vil i projektperioden gradvist blive udstillet via Odense Kommunes Smart City dataplatform.

 

De deltagende virksomheder vil få mulighed for at trække data fra og levere data til Smart City-platformen. Når de deltagende virksomheders data integreres i denne platform, deles mere viden, som kan bruges til udvikling af nye innovative løsninger på affaldsproblematikker især omkring infrastruktur (logistik og drift).

 

Du kan læse meget mere om Smart City Odense på kommunens hjemmeside, og du er velkommen til at skrive til programleder for Smart City Odense, Jacob Høffer Larsen, på jahl@odense.dk. 

 

 

Logo for den Europæiske Fond for Regionaludvikling