Bolig- og Livsstilsmesse i Marienlystcentret

I weekenden den 5.-6. marts kan du møde Odense Renovation på Bolig- og Livsstilsmesse i Marienlystcentret i Odense

3. marts 2022

Den 5. og 6. marts er Odense Renovation med på Bolig- og Livsstilsmessen i Marienlystcentret. Denne gang har vi hele tre ting vi har fokus på, men vi er selvfølgelig åbne for at tale om alt, der har med affald at gøre.

 

Vi kan fortælle om den nye beholder til plast samt mad- & drikkekartoner, der bliver kørt ud til alle byens husstande i løbet af efteråret. Og vi tager også gerne en snak om sortering generelt, størrelser på affaldsbeholdere, priser og meget mere.

 

Derudover vil vi gerne snakke med borgerne om, hvor vigtigt det er at holde plast og andre fejlsorteringer ude af haveaffaldet. Det sker som et led i en kampagne, vi så småt er gået i gang med for at gøre haveejere opmærksomme på, at plast i haveaffaldet i sidste ende kan lande på den landmændenes jord.

 

Sidst, men absolut ikke mindst, boltrer Zirkel sig denne gang på 2/3 af standen – de rykker nemlig en del af butikken og personalet med ud i Marienlystcenteret. Zirkel har tidligere været med på messe for at skabe opmærksomhed om konceptet, men de har ikke tidligere solgt direkte fra standen. Det bliver anderledes denne gang, og vi håber at møde mange interesserede besøgende på messen.