Corona giver igen ændringer ved Odense Renovation A/S

På grund af den seneste tids udvikling med Corona-smitte i Odense og hele landet, sker der ændringer i de daglige aktiviteter ved Odense Renovation for at mindske risikoen for smittespredning.

28. oktober 2020

Ingen ændringer for skraldebiler og genbrugsstationer

Den nuværende situation påvirker ikke afhentning af affald ved husstanden eller aflevering af affald på genbrugsstationerne – men vi opfordrer til, at man i denne tid husker de gode vaner og holder afstand til vores personale.

Brug af mundbind i zirkel, i kundeservice og i porten på Odense Nord Miljøcenter

Da både genbrugsbutikken, zirkel, og kundeservices betragtes som butik med offentlig adgang, skal kunder/ borger derfor bære mundbind disse steder. I porten på Odense Nord Miljøcenter skal du også bære mundbind. 

Hjemmearbejdspladser for administrative medarbejdere
Flere af vores administrative medarbejdere arbejder hjemmefra til. Dette sker for at mindske risikoen for smittespredning.

Affaldsundervisning suspenderet
Al affaldsundervisning og rundvisninger for skoleklasser, institutioner eller større grupper er foreløbigt suspenderet 4 uger frem. Vi kontakter alle med bookninger, så disse udskydes til senere.

Kontakt
Du kan stadig komme i kontakt med os i vores åbningstid, men vi opfordrer til, at du så vidt muligt ringer eller sender en mail. Du kan fange os på kundeservice@odenserenovation.dk