Fantastisk åbning af zirkel

I weekenden åbnede Odense Renovations nye genbrugsunivers, zirkel. Rigtig mange valgte at slå et smut forbi zirkel, og der skal lyde en stor tak til alle, som var med til at gøre åbningen unik.

Åbning i genbrugets tegn
Lørdag den 15. august lød startskuddet til en ny genbrugsæra i Odense. Her åbnede Odense Renovation den nye genbrugsbutik, zirkel, og alle interesserede var inviteret til festlig fejring med popcorn, slush ice og ikke mindst muligheden for at gøre et godt genbrugsfund i butikken. 


Stor interesse for zirkel

Mange interesserede var mødt op til åbningen, der først bød på tale af Odense Renovations bestyrelsesformand, Mads Søndergaard Thomsen, og dernæst genbrugschef, Mette Lorenzen. Herefter blev snoren klippet og endelig kunne de fremmødte blive sluppet løs i de flotte lokaler, der er fyldt med genbrugsfund – alt sammen fundet i container nr. 27 ”genbrugelige effekter” fra genbrugsstationen. Foruden alle flotte genbrugsfund er zirkel også fyldt med sjove og kreative måder, hvorpå du kan bruge gamle ting - dette kan inspirere til mere kreativt genbrug og bedre brug af jordens ressourcer. 

 Tak til alle fremmødte
Dagen var travl og rigtig mange var forbi zirkel i løbet af dagen. Vi er naturligvis stolte og glade for den store opbakning, som vi er blevet mødt af i forbindelse med åbningen af zirkel. Vi ser frem til at give endnu mere affald nyt liv og inspirere til endnu mere genbrug og upcycling i butikken - og så glæder vi os selvfølgelig også til at se jer igen i zirkel.

 
Nåede du ikke åbningen?
Var du ikke med til åbningen, så er der rig mulighed for at besøge zirkel på et andet tidspunkt. Butikkens åbningstider er som følger:

Mandag: Lukket
Tirsdag: 12-17
Onsdag: 12-17
Torsdag: 12-17
Fredag: 12-17
Lørdag: 10-14
Søndag: Lukket

Adressen er Højvang 40, 5270 Odense N.


Vi ses i zirkel.