Genbrugsstationerne lukket til 30. marts - OBS! Lukningen er forlænget

OBS!! Den 23. marts kom der nye retningslinjer fra regeringen, sundhedsmyndighederne og KL. Lukningen af genbrugsstationerne er derfor lukkede frem til 13. april.

OBS!! Lukningen af genbrugsstationenerne er forlænget
Den 23. marts kom der nye retningslinjer fra regeringen, sundhedsmyndighederne og KL. Lukningen af genbrugsstationerne er derfor lukkede frem til 13. april. 

Nyhed udgivet den 20. marts 2020

Genbrugsstationerne i Odense er lukkede frem til 30. marts

Lukningen af genbrugsstationerne har skabt debat, og vi har modtaget mange henvendelser i forhold til at åbne genbrugsstationerne til glæde for vores mange kunder. I denne svære situation er vi nødt til at følge de retningslinjer, som er udstukket af regeringen og sundhedsmyndighederne, og derfor er genbrugsstationerne fortsat lukkede frem til 30. marts.

 

Retningslinjer fra regeringen og sundhedsmyndighederne
Odense Renovation følger de retningslinjer, som er udstukket af regeringen og sundhedsmyndighederne, og det betyder, at det offentlige, herunder de kommunale selskaber, skal lukke mest muligt ned for at hindre risikoen for spredning af Corona-virus og kun opretholde de samfundskritiske funktioner, som fx tømning af affaldsbeholdere ved husstanden. 

Kommunernes Landsforening har meldt ud, at genbrugsstationer ikke er samfundskritiske – og derfor er de lukkede for borgerne. For at sikre det økonomiske fundament i Danmark er det vigtigt at holde erhvervslivets hjul i gang, og derfor er genbrugsstationerne på Holkebjergvej og Havnegade fortsat åbne - kun for erhverv. 
Læs om tiltagene her

Genbrugsstationerne på Holkebjergvej og på Havnegade er KUN åbne for erhverv 
Erhvervsdrivende med erhvervsaffald skal kontakte Odense Renovation ved ankomst til genbrugsstationerne på Holkebjergvej og i Havnegade.

  • Skal du aflevere erhvervsaffald på Holkebjergvej, skal du ringe til 30 33 94 05
  • Skal du aflevere erhvervsaffald på Havnegade, skal du ringe til 30 36 75 52 – så åbner vi porten for dig


Vi følger udviklingen
Vi er meget bevidste om vores ansvar for at nedsætte risikoen for at sprede Corona-virussen, og vi er kede af de gener, det giver for borgerne i Odense Kommune.

 

Vi følger løbende udviklingen og vil følge de påbud, retningslinjer og eventuelle lempelser, som vil blive indført.

Vores råd til borgerne er derfor, at man selv opmagasinerer affaldet, indtil genbrugsstationerne igen åbner. Til den tid er vi mere end klar til at hjælpe jer af med affaldet. 

Hvordan får jeg mere at vide?
Situationen kan ændre sig fra time til time - vi følger udviklingen nøje og vender tilbage med yderligere information, når der er nyt eller ændringer.

 

Vi beklager selvfølgelig de ulemper, som lukningen giver vores borgere, men håber på forståelse og opbakning, så vi i fællesskab kan komme igennem den svære situation.


Genbrugsstationerne i Odense er foreløbig lukkede frem til den 30. marts.

Med venlig hilsen

Odense Renovation A/S

Denne artikel er udgivet fredag den 20. marts kl. 11.00 - der er sket ændringer siden artiklen blev udgivet.