Giv din mening om den nye skiltning

Hvad synes du om den nye skiltning på genbrugsstationen på Havnegade? Vi vil gerne have dit besyv med.

2. juli 2021

 

Giv din mening
Havnegades genbrugsstation fik i marts ny skiltning, og nu kan du give din mening om ændringerne.
Onsdag den 7. juli fra kl. 10 og nogle timer frem står vi nemlig klar på genbrugsstationen i Havnegade for at få dit besyv med – du skal blot besvare et kort spørgeskema - som tak for hjælpen, kvitterer vi med en gang lakridser.

Nye skiltning på alle genbrugsstationer
Det forventes, at alle genbrugsstationer skal overgå til ny skiltning. Inden dette sker, ønsker vi at få brugernes mening om den nye skiltning – på den måde kan vi i fællesskab få skabt de bedste skilte, som gør det nemt at sortere for brugerne, og som også hjælper medarbejderne på genbrugsstationerne i deres hverdag.  

Følger de nationale affaldspiktogrammer
Den nye skiltning på genbrugsstationen tager udgangspunkt i de nationale affaldspiktogrammer, som er udarbejdet af Dansk Affaldsforening, Miljøstyrelsen og Kommunernes Landsforening. Affaldspiktogrammerne skal ensrette sorteringen i Danmark, så det altid er let at sortere affald – uanset om man bor i Odense, Odder eller Odsherred.

 

Skriv til os
Har du lagt mærke til den nye skiltning, og vil du gerne give dit besyv med, så hører vi naturligvis også gerne fra dig på mail. Send en mail til kommunikation@odenserenovation.dk med din mening.