Jobopslag: Konsulent for cirkulær økonomi ved Odense Renovation

Odense Renovation har sat cirkulær økonomi (CØ) højt på dagsordenen – og nu har du mulighed for at blive nøgleperson for vores CØ-initiativer. Læs om stillingen nedenfor.

27. oktober 2021

Onsdag den 27. oktober 2021


Cirkulær økonomi fra strategier og planer bringes til virkelighed

Som konsulent for CØ ved Odense Renovation får du ansvaret for, at de strategiske beslutninger vedrørende CØ bliver konkretiseret og realiseret.

Du bliver projektleder på strategiske projekter, og du bliver katalysator for idegenerering og sparringspartner for iværksættere såvel som etablerede virksomheder, der ønsker at arbejde mere cirkulært. Du tænker hele tiden i et værdikæde- og klimaperspektiv, og du deltager i nytænkning og innovation.

Din rolle er bred, og du arbejder bl.a. med:

  • Konceptualisering, konkretisering og realisering af CØ-initiativer
  • Netværksopbygning og forretningsudvikling med iværksættere og virksomheder
  • Formidling til og undervisning af eksterne interessenter
  • Dialog og samarbejde med uddannelsesinstitutioner, forskningsenheder, politikere m.fl.


Du har gode sparringspartnere i dine kolleger – bl.a. CSR- og bæredygtighedskonsulenten, genbrugschefen og kommunikationsafdelingen – men du er den eneste, som er fuldstændigt allokeret til CØ-området. Du refererer til projekt- og planlægningschefen, med hvem du også har sparring og tæt samarbejde.

 

Du har forretning i hjernen og bæredygtighed i hjertet

Du er den rette person til stillingen, hvis du brænder for cirkulær økonomi og bæredygtighed. Du har en værdidrevet tilgang og en stærk vilje og tro på, at bæredygtighed og forretning kan gå op i en højere enhed. Denne vision formår du at realisere, fordi du har indsigt i både CØ og forretning.

Ovenstående er langt de vigtigste kompetencer i stillingen. Du har en videregående uddannelse indenfor forretningsudvikling, supply chain, økonomi eller lignende. Erfaring med forretningsudvikling, projektarbejde, strategirealisering og bæredygtighed vil også komme dig til gode i stillingen.

Personligt er det kendetegnende for dig, at du nyder at være opsøgende og udadvendt i dit arbejde. Du brænder for at skabe forretningsorienteret nytænkning, og du elsker at se konkret fremdrift og resultater af dit arbejde.

 

Du skaber en mere cirkulær fremtid
I denne stilling får du mulighed for at fremme cirkularitet og dermed bidrage til en mere bæredygtig værdikæde, da målet er, at ressourcer cirkulerer og bevares så højt i affaldshierarkiet som muligt. Du hjælper nytænkende grønne iværksættere, omstillingsparate virksomheder og fremtidens generationer, samtidig med at du får stort ansvar og råderum, og du realiserer dit eget faglige og personlige potentiale.
Du bliver en del af en arbejdsplads i en spændende udvikling, hvor der er mange dygtige og dedikerede kolleger med høj anciennitet og alsidige fagligheder. Der er en høj grad af sparring og samarbejde på tværs i organisationen, samtidig med at du selvfølgelig tilbydes fleksibilitet og ansvar.

Læs mere og søg stillingen her
Du finder mere information og søger stillingen via dette link.