Ny tømningskalender er klar i midten af november

En ny tømningskalender med tømmedage fra december 2019 til november 2020 er lige på trapperne. Denne tømningskalenderen forventes klar fra midten af november.

Tømningskalender fra december 2019 til november 2020 snart klar

I øjeblikket modtager vi flere henvendelser fra borgerne, som ønsker den nye tømningskalender. Der går dog nogle uger før tømningskalenderen er klar, men fra midten af november vil tømningskalenderen være klar til download. 

Genbrugscirkel - nyt ikon på tømningskalenderen

På nogle tømmedage ses fremover en genbrugscirklen. For husstande, der ikke er overgået til ny affaldsordning, betyder genbrugscirklen, at vi tømmer din beholder til papir & pap på den angivne dato. For husstande, der er overgået til ny affaldsordning, betyder genbrugscirklen, at vi tømmer genbrugsbeholderen med papir & småt pap samt glas & metal på den angivne dato. 

Er du allerede overgået til den nye affaldsordning?
De husstande, som er overgået til ny affaldsordning, har modtaget en tømningskalender, der kun gælder fra oktober og november 2019. Disse husstande vil også modtage en tømningskalender gældende fra december 2019 til november 2020.

Få en SMS, når beholderen skal ud?
Tilmeld dig vores SMS-løsning og få en sms, når beholderen skal sættes ud. På den måde glemmer du ikke at få beholderne sat frem. Ordningen koster ikke ekstra.

Du tilmelder dig på mit.odenserenovation.dk/beskedservice