Odense Renovation til klimafolkemødet i Middelfart

Den 2. og 3. september er Odense Renovation med på Klimafolkemødet i Middelfart., hvor vi skabersynlighed for cirkulært iværksætteri-samarbejde qua projekterne "Cirkulær i Odense" og Zirkel.

31. august 2021

Tirsdag den 31. august 2021


Cirkulært iværksætteri-samarbejde

Odense Renovation er med årets Klimafolkemøde i Middelfart på baggrund af vores samarbejde med lokale og cirkulære iværksættere gennem det EU-medfinansierede projekt ”Cirkulær i Odense” og i Zirkel.

Begge projekter har modtaget fornem anerkendelse for arbejdet – ”Cirkulær i Odense” vandt i 2019 Dansk Affaldsforenings Verdensmålspris, og i 2020 var det så Zirkel, der løb med hæderen.

Hvert år uddeles prisen til et medlem for et tiltag, der sætter verdensmål på dagsordenen og skaber resultater i branchen. Prisen kan samtidig være med til at inspirere andre medlemmer til flere konkrete projekter med fokus på FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Begge projekter viser vejen for, hvordan offentlige virksomheder og iværksættere samarbejder om grønne løsninger og skaber cirkulær udvikling.

Mød iværksætterne og Odense Renovation
Odense Renovation har en stand på Klimafolkemødet, hvor der bliver mulighed for at få en snak med de cirkulære iværksættere fra ”Cirkulær i Odense” og Zirkel - og selvfølgelig også med medarbejdere fra Odense Renovation. På standen er der også mulighed for at se nærmere på og føle diverse produkter fra iværksætterne.

Du kan møde følge iværksættere på Klimafolkemødet:

 

  • Timerbernest, der designer og producerer sociale møbler, der skaber rammen om samvær.
  • Papirværk, der laver håndlavede kort af genbrugspapir og har lavet en beregningsmodel for klimaaftrykket herfra
  • Regndans, der har lavet et læringsspil, Red Ressourcerne, der sætter fokus på ressourcer, genbrug og verdensmål, hvor det handler om at skabe grønne og bæredygtige ideer
  • Akuja, et professionelt lydstudie, der har skabt en vokalboks, som med isoleringsbats af kasserede tekstiler fra genbrugsstationerne.


Odense Renovations stand vil være åben torsdag den 2. september og fredag den 3. september begge dage fra 10-19.