Tak for en god Havnekulturfestival

Der var travlhed og masser af glade mennesker ved Odense Renovations stand til årets Havnekulturfestival. Tak til de besøgende for mange gode genbrugssnakke.

27. maj 2019

Nysgerrige på affald

Årets Havnekulturfestival er slut, og mange besøgende valgte at slå et smut forbi Odense Renovations stand, hvor der var sjove aktiviteter for store og små.

 

Affald i naturen, følekasser og sorteringsfejl
For det yngre publikum havde vi 3 aktiviteter, som var med til at pirre til nysgerrigheden, som årets tema gik på. De 3 aktiviteter omhandlede nogle af de store emner, som fylder i affaldsverdenen:  

  • hvor lang tid tager det for naturen at nedbryde forskellige affaldstyper – som desværre er havnet i naturen
  • finde ud af hvad sorteret affald, såsom glas, metal, plast, papir og pap,  genbruges til ved hjælp af følekasser
  • finde 5 gængse sorteringsfejl i de 2 udstillingsbeholdere


Ny ordning med mere sortering

Netop de 2 udstillingsbeholdere tiltrak en del opmærksomhed fra de besøgende. Her blev der spurgt nysgerrigt og interesseret ind til den nye affaldsordning, der er på vej til alle i Odense – og ikke mindst, hvornår odenseanerne kan forvente at få nye beholdere.

 

Fangede du os ikke på Havnekulturfestivalen, så fortvivl ikke. Vi er med på flere af Odenses events de kommende måneder. Næste gang du kan møde os er på Det Fynske Dyrskue den 14., 15. og 16. juni, hvor vi er at finde på maskinudstillingen. 

Tak for gode snakke til årets Havnekulturfestival.