Velbesøgt infomøde om ny affaldsordning

Tirsdag den 19. november inviterede Odense Renovation og Odense Kommune for tredje gang til informationsmøde om ny affaldsordning.

Det tredje informationsmøde om ny afholdsordning blev afholdt i Korup Kultur- og Idrætscenter, hvor hal 2 lagde gulv til mødet. Der var et flot fremmøde, hvor ca. 200 borgere var mødt op for at høre om den nye affaldsordning.


Aftenens program

Administrerende direktør ved Odense Renovation, Thomas B. Jørgensen, introducerede den nye affaldsordning og satte rammen for aftenens program, hvor medarbejdere fra Odense Renovation fortalte om de mange aspekter i den nye affaldsordning; fra praktikken omkring udskiftning af beholdere og levering af starpakker til den nye sortering og renheden på affaldet. Der var også mange gode spørgsmål fra de fremmødte.

Den lokale tv-station, TV-Korup, var også tilstede på informationsmødet og har efterfølgende lavet nedenstående indslag. Her kan du blandt andet se noget af præsentationen og tage et kig ind i informationscampingvognen. 

https://www.tvkorup.dk/


Flere infomøder på vej

Informationsmødet i Korup Kultur- og Idrætscenter var nummer 3 ud af i alt 8 møder. Det næste afholdes tirsdag den 14. januar fra 19-20 i i Marienlystcenteret. Alle interesserede er velkomne til mødet.