Sorter Mere-forsøget har kørt i 1 år

02. oktober 2017
Forsøget har kørt i 1 år, og mange gode erfaringer er indsamlet. Læs her, hvad en af borgerne fra forsøget synes om at deltage i "Sorter Mere".
Odense Kommune og Odense Renovation A/S igangsatte i oktober 2016 forsøget "Sorter Mere" med husstandsindsamling af flere genanvendelige affaldstyper og madaffald. 2.000 husstande fordelt på 8 områder i Odense har testet 2 forskellige sorteringssystemer, og erfaringerne herfra skal være med til at danne grundlag for den fremtidige affaldsordning, som forventes i fremtiden i Odense Kommune.

"Nemt at sortere"
En af borgerne fra forsøgsområderne er Claus Johansen, som bor på Bergsvej. Familien tæller 5 personer, og her er alle med på affaldssortering.
”Jeg synes, at det går helt fantastisk med sorteringen. Jeg var lidt modstander af det inden forsøgets start, da jeg tænkte, at det nok blev noget bøvlet noget, og hvordan skulle man nu få plads til det. Men det er faktisk rigtig nemt at sortere, og det fungerer superfint. Vi går op i det med hud og hår - ikke mindst på grund af miljøet, men også for vores børn og børnebørns skyld, når den tid kommer.", fortæller Claus.

Læs meget mere om forsøget på www.sorter-mere-odense.dk eller på Facebook via www.facebook.dk/sortermereodense .