Tømningskalender - mail/sms

Vi udsender ikke længere automatisk tømningskalenderen på papir med posten. Derfor skal du vælge, hvordan du fremover ønsker at se dine tømningdatoer.

Flere digitale måder at se dine tømmedage

Er du allerede tilmeldt at få sms og/eller at få kalenderen på mail, gælder din tilmelding stadig. Har du været logget ind på selvbetjeningssiden mit.odenserenovation.dk og givet din mailadresse, sender vi automatisk tømningskalenderen til denne mailadresse.  

 

1. Få kalenderen tilsendt på mail hvert år i november

 

2. Få en sms dagen før, beholderen skal ud - tilmeld beskedservice

 

3. Se tømningskalenderen på selvbetjeningssiden mit.odenserenovation.dk efter behov

 

4. Se og download din tømningskalender

 

Genbrugscirkel - nyt ikon på tømningskalenderen
På den nye tømningskalender introducerer vi et nyt ikon - genbrugscirklen. For husstande, der ikke er overgået til ny affaldsordning, betyder genbrugscirklen, at vi tømmer din beholder til papir & pap på den angivne dato. For husstande, der er overgået til ny affaldsordning, betyder genbrugscirklen, at vi tømmer genbrugsbeholderen med papir & småt pap samt glas & metal på den angivne dato.

Ikonet for restaffald fortsætter, og betyder for de husstande, der ikke er overgået til ny affaldsordning, at vi tømmer din beholder til restaffald på den angivne dato. For husstande, der er overgået til ny affaldsordning, betyder ikonet, at vi tømmer din beholdere til rest- og madaffald på den angivne dato.