Besøg os

Bliv klogere på affald - og på, hvordan vi håndterer det i Odense kommune. Undervisningen kombineres med en rundvisning på genbrugspladsen.

Indhold i undervisningen
Vi mødes i Odense Renovations undervisningslokale, hvor underviseren fortæller om affaldssortering i Odense. Derefter går vi en tur rundt på genbrugsstationen og snakker om udvalgte affaldstyper. TIl slut samles vi igen i undervisningslokalet og samler op på dagens undervising og spørgsmål.

Undervisningen tilpasses elevernes alder og faglige niveau. Vi snakker om affaldssortering, hvor materialerne stammer fra og hvad de gananvendes til. Med de yngre elever snakker vi også om affald i naturen - og med de ældre elever om affaldsforebyggelse.

 

Undervisningen er gratis

 

Varighed: Ca. 60-90 minutter

Sted: Genbrugsstationen, Snapindvej 21 i Bolbro.

Booking: Benyt formularen herunder til at booke undervisning. Så vender vi tilbage med en bekræftelse af, om der er ledigt på det ønskede tidspunkt.

OBS. Undervisning og rundvisningen vil som udgangspunkt foregå i undervisningslokalet og på genbrugsstationen på Snapindvej 21. Vi kan dog godt arrangere rundvisninger på en af vores syv andre genbrugsstationer, og ønsker du dette, skriver du det i formularen nedenfor under bemærkninger, hvilken genbrugsstation I ønsker at besøge. Du er selvfølgelig og meget velkommen til at ringe til os.

Book undervisning og besøg på genbrugsstation
Tak for booking af undervisning og rundvisning på genbrugsstationen. Vi vender tilbage med en bekræftelse på besøget. På gensyn! Venlig hilsen Odense Renovation A/S

 

Forberedelse
Det giver det optimale udbytte, hvis undervisningen hos Odense Renovation er en del af et længere forløb om miljø eller affald i klassen. Mange skoler bruger et besøg på en genbrugsstation enten som optakt til et undervisningsforløb eller som afslutning. Klassen er velkommen til at forberede nogle spørgsmål hjemmefra, som de kan få svar på under rundvisningen. Besøger man genbrugsstationen efter at have samlet affald ind i lokalområdet, er det muligt at aflevere de fleste typer af det indsamlede affald på genbrugsstationens containere.

Sikkerhed
En genbrugsstation er en arbejdsplads: Biler skal læsse affald af, containere skal flyttes osv. For at øge sikkerheden skal alle under rundvisningen have sikkerhedsveste på, som udlånes af Odense Renovation. Lærerne bedes hjælpe med at holde børnene samlet omkring rundviseren i ro og mag, så alle får en god oplevelse.

Rundvisningen er gratis.

 

Relaterede emner