Aprilsnar: Desværre ingen kæledyr på ruterne

Vi har en tilståelse - vores nye tiltag med kæledyr på skraldebilerne var en aprilsnar. Budskabet bag holder dog stadig.

2. april 2024

Anton må desværre blive hjemme
Vi kunne desværre ikke få sikkerhedsgodkendt de nye kæledyrskollegaer - og som mange nok har regnet ud, var det selvfølgelig også bare en aprilsnar*. Budskabet holder dog stadig. 

Pas på din skraldemand i trafikken
Vi ved nemlig godt, at det kan være træls at holde bagved en skraldebil i morgentrafikken, men skraldemændene tømmer hver dag affald i hele byen - og de gør det med glæde, selvom det er et beskidt og fysisk krævende job. Så vi håber, at I vil hjælpe os med at passe godt på vores folk derude.

Send dem et smil, et vink eller en tommel op - og pas på dem i trafikken.

* Ingen hunde led overlast - hverken fysisk eller psykisk - under optagelserne. Anton fik klap, nus, ros og godbidder i overflod

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Aprilsnar: Kæledyr i skraldebilerne

Odense Renovation indfører kæledyr på skraldebilerne. Tiltaget skal øge arbejdsglæden og samtidig sprede glæde og godt humør på vejene, når skraldemændene er ude og tømme affaldet.


“Vi ved godt, at det kan være træls at holde i kø bag en skraldebil i morgentrafikken. Derfor håber vi, at kæledyrene kan være med til at bløde stemningen lidt op” - siger Jacob Hansen, tillidsrepræsentant for skraldemændene hos Odense Renovation, som har Anton med på sin rute.


Tag godt imod vores nye medarbejdere - og hils endelig på, når du ser os.