Køb en gammel affaldsbeholder

Odense Renovation har sikret sig et parti af de gamle grønne affaldsbeholdere – og de bliver nu sat til salg i vores genbrugsbutik, zirkel, fra søndag den 29. november.

25. november 2020

OBS!! Salget er suspenderet pga. COVID-19
Som følge af den midlertidige lukning af zirkel pga. COVID-19, er det i øjeblikket ikke muligt at købe de gamle beholdere. Zirkel forventes åbnet igen den 5. januar. 

Køb en gammel beholder

Vi har fået mange forespørgsler på muligheden for at købe en af de gamle affaldsbeholdere. Hidtil har det ikke været muligt, fordi de gamle beholdere er blevet brugt i produktionen af de nye affaldsbeholdere, som er blevet leveret ud til borgerne i Odense.

Salget starter søndag den 29. november kl. 10-15
Men nu er det lykkedes Odense Renovation at få 1000 affaldsbeholdere, som nu bliver sat til salg i vores genbrugsbutik, zirkel, fra på søndag den 29. november kl. 10 - 15. Adressen er Højvang 40, 5270 Odense N. 

Kom forbi og køb en gammel - men rengjort - affaldsbeholder, som du fremover kan bruge til sortering af plast, haveaffald eller andre gode gøremål. Og nej, vi kommer ikke og tømmer beholderen, det skal du selv sørge for.

Beholderne fås i forskellige størrelser og koster 50 kr./stk. – uanset størrelse.

Kom og gør et beholderkup.