Odense Renovation har fundet den nye adm. direktør

Winie Evers bliver ny adm. direktør ved Odense Renovation A/S.

27. juni 2023

Ny direktør fra 1. september
Det bliver Winie Evers, som fra den 1. september 2023 overtager posten som administrerende direktør ved Odense Renovation A/S.
Winie Evers kommer fra en stilling hos affaldsselskabet i Kolding, Redux – Affald & Genbrug, hvor hun har været leder af Plan & Cirkulær Økonomi samt chef for Strategi & Cirkulær Økonomi.

 

’Hjem’ til Odense Renovation

Winie Evers har tidligere været ansat i Odense Renovation A/S – dengang som Cirkulær Økonomi-konsulent og chefrådgiver. Nu vender hun tilbage som administrerende direktør, og hun har store ambitioner for selskabet:


Odense Renovation er et markant selskab med stærke kompetencer og værdier, hvor alle de gode mennesker i både drift og udvikling sætter bæredygtigheden højt. Jeg ser i den grad frem til at komme ‘hjem igen’, og skabe (endnu) mere værdi for ejerne og samfundet i Odense. 

Vi har evnerne i selskabet - og dermed også pligten - til at sætte dagsordenen og bidrage til den cirkulære transition, både lokalt, nationalt og globalt.” slutter Winie Evers.

Glad bestyrelsesformand
Bestyrelsesformand for Odense Renovation A/S, Karsten Fogde, er også glad for valget og for endelig at kunne løfte sløret for den nye administrerende direktør.

Det har taget tid, og vi har været længe undervejs. Et enigt ansættelsesudvalg og efterfølgende en enig bestyrelse har valgt Winie Evers som vores nye direktør. Mange her i Odense Renovation kender Winie i forvejen fra hendes tid som Cirkulør Økonomi-konsulent.
Personligt er jeg glad for, at vi har kunnet tiltrække en kapacitet som Winie - med alt det som hun har at byde på! Er der nogen, der kan løfte opgaven efter Thomas B. Jørgensen, er det Winie.
” slutter Karsten.

Winie Evers har første arbejdsdag 1. september 2023.

For mere information kontakt bestyrelsesformand, Karsten Fogde på 51220701 eller kfo@odenserenovation.dk eller Winie Evers på 21671606 eller winie.wecet@gmail.com.