Pas på din skraldemand i trafikken

Vejen er skraldemandens arbejdsplads, så vær tålmodig i trafikken og pas på ham, når han arbejder på gader og veje.

3. september 2019

Sus i sidespejlet

Det sker desværre ofte, at biler har så travlt med at komme forbi en holdende skraldebil, at sidespejle er blevet kørt af i farten! Vi opfordrer derfor ALLE til at have en smule tålmodighed og vente, til det er sikkert at passere skraldebilen uden at være til fare eller gene for sine med-trafikanter. 

 

Dyt eller godmorgen?

At køre med en stor skraldebil på befærdede veje har en tendens til at skabe en smule kø - det er helt okay, for mens pladsen er begrænset, er det i alles bedste interesse, at skraldet bliver fjernet. Det tager ganske kort tid, og I kan være sikre på, at vores skraldemænd skynder sig alt, hvad de kan, så vær sød ikke at dytte. Hvis det virkelig haster, så kan man lade skraldemanden vide, at der er kø ved at sige venligt godmorgen.

 

Vær tålmodig i trafikken

I øjeblikket ændres byen med højhuse, underjordiske parkeringskældre og letbane. Vi undskylder, at skraldebilerne bliver nødt til at holde på vejene flere steder, hvor der er vejarbejde. De mange vejarbejder tvinger os til at holde stille i længere tid end normalt. 

Hjælp os ved at holde afstand, og vent tålmodigt, når vi holder stille i trafikken. Det kan også ske, at vi tømmer beholderen senere end normal, fordi vi sidder fast i trafikken. 
Vi glæder os også til forvandlingen fra stor by til storby er færdig, så det igen bliver let at komme hurtigt videre i trafikken. 
Tak for forståelsen.