Fire skønne mødelokaler

På Snapindvej har vi nu fire skønne mødelokaler, som oser af kreativitet, genbrug og upcycling. For at give mødelokalerne identitet, har vi valgt at navngive dem efter deres karakteristika og historiske funktion:

  • Vaskehuset
  • Garagen
  • Olietønden
  • Containeren

 
Nedenfor kan du se billeder og beskrivelser af mødelokalerne. 

 

Vaskehuset

Vaskehuset er det største mødelokale, og navnet kommer af, at det i gamle dage blev brugt som vaskehus. Bordpladen er lavet af garageporte, genbrugte zinkspande er brugt som skraldespande, og lamperne er lavet af tidligere vaskemaskinetromler. På væggen hænger historiske tegninger, som viser vaskehusets tilblivelse. Generelt er der kredset om detaljerne i lokalet for at skabe det helt rigtige udtryk.  

 

Garagen

I mødelokalet Garagen er der brugt et gammel mødebord, som er blevet udstyret med bordben af bildæk. Selve bordpladen er en rusten jernplade. Sammen med lamperne, som er købt brugt og istandsat efterfølgende, giver det et råt udtryk. Stolene er købt brugt, og væggen er udsmykket af en lokal graffitimaler. 

 

Olietønden

Mødelokalet Olietønden er kreativt indrettet med borde, stole og lamper lavet af olietønder. Bilsæder er omdannet til sofaer, og hylderne er lavet af palletræ, som er klargjort af en socialøkonomisk virksomhed. På hylderne bruges konservesdåser som potteskjulere. 

 

 

Containeren

Det sidste mødelokale er Containeren. Udvendigt er lokalet dekoreret af en aflagt container, som går igen inde i lokalet. Stolene er købt brugt, og bordpladerne er OSB-plader. Lærred til hynderne er fundet på loftladen. På væggen er også brugte materialer som køkkenredskaber, dåser, cykelhjul og meget mere.