Få besøg i børnehaven og hør om Rensdyret Rikke

En affaldsformidler besøger børnehaven og læser bogen om rensdyret Rikke, som samler skrald i naturen. Imens taler hun med børnene om begrebet affald. Børnene inddrages i fortællingen, mens de lærer.

Affaldsformidleren snakker om skrald i naturen ud fra børnebogen "Rensdyret Rikke på tur i skoven"
Børnehaven kan bestille en formidler, som medbringer et eksemplar af børnebogen om Rensdyret Rikke til alle børnene samt en kuffert fyldt med spændende affald.
Med udgangspunkt i børnebogen taler vi om affald, natur og materialer. Vi kigger på, rører ved og taler om affald for at få indblik i begreber som genbrug og miljø. Alle børnene får deres eget eksemplar af bogen med hjem, så de kan læse den igen og igen med forældrene.

 

Varighed: ca. 45 min.

Målgruppe: 4-6 år

Sted: I børnehaven

 

Tilbuddet er gratis

Tilbuddet gælder både kommunale og private børnehaver.

 

 

Bestil besøg på skolebooking.dk

 

Bemærk, at du skal have en bekræftelse på aftalen. Den modtager du, når vi har tjekket op på, om der er tid i underviserens kalender. 

 

  

 

Læs selv bogen i børnehaven
Ønsker I selv at læse bogen uden at få besøg af en formidler, kan I downloade den eller se den på skærmen i en bladre-version. Se de tre bøger om Rensdyret Rikke her.

 

Malebog med tegninger fra børnebogen

I kan printe flere af siderne fra børnebogen, så børnene kan farvelægge tegningerne, som en opfølgning på besøget af affaldsformidleren i børnehaven. 
Print en malebog med tegninger fra "Rensdyret Rikke på tur i skoven 

 

Få besøg i indskolingen af en formidler og Rensdyret Rikke
Vi tilbyder også et besøg i børnehaveklassen/indskolingen med bogen "Rensdyret Rikke besøger en genbrugsstation", der er for de ældste børn i børnehaven eller for indskolingen.

Her bookes også på www.skolebooking.dk via den grønne knap ovenfor.

Relaterede emner