Lån vores affaldsopsnappere til skoleprojekter

Har I et skoleprojekt omkring affald? - Så lån vores 10 affaldsopsnappere.

Der bliver desværre smidt alt for meget affald ud i vores natur, og det er hverken godt for plante- eller dyrelivet, og derfor skal vi have gjort noget ved det. Det er rigtig dyrt at samle affald op, og derfor er det vigtigt, at vi lærer at affald ikke skal ende i naturen, men i en skraldespand.

Lån vores affaldsopsnappere for at gøre en god gerning for naturen. Det er en sjov og ikke mindst lærerig proces for børnene, og det plejer altid at være en succes. 

 

Årlige affaldsindsamling

Hvert år afholdes der en affaldsindsamling om foråret af Naturfredningsforeningen. Over 100.000 mennesker deltager i indsamlingen hvert år for at give naturen en hjælpende hånd. Her har I også mulighed for at låne vores affaldsopsnappere, men I skal være hurtig til at bestille dem, så I er sikker på, at de ikke allerede er lånt ud. 

 

Sådan får du fat i affaldsopsnapperne

Send en forespørgsel via den grønne knap nedenfor for at finde ud af, om affaldsopsnapperne er ledige på det ønskede tidspunkt. Når du har fået en bekræftelse, aftaler vi nærmere om, hvornår du kan hente dem på vores hovedkontor på Snapindvej 21. De er gratis at låne.

 

God fornøjelse!

Tak for din bestilling. Vi sender hurtigst muligt en bekræftelse til dig, hvis det kan lade sig gøre med de valgte datoer.