Bestil afhentning af storskrald

Når du har bestilt afhentning af storskrald som sofaer, køleskabe m.m. er der nogle retningslinjer du skal følge, for at vi kan hente det hos dig.

Sådan bestiller du afhentning af storskrald

1. Log på selvbetjeningssiden Mit.odenserenovation.dk (klik på den grønne boks nedenfor)

2. Vælg "Afhentning af storskrald"

3. Her får du oplyst, hvornår vi er i dit område med storskraldsbilen

4. Gennemfør bestillingen.

5. Dit storskrald skal sættes ud til skel mod vejen - oftest på fortov eller p-plads, så bilen let kan få det op med sin grab. Her skal det stå fremme inden kl. 07.00 på den dag, du får oplyst, når du bestiller via den grønne knap nedenfor. Husk at sætte mærkater på storskraldet. 
 

Mit.odenserenovation.dk

 

Er dit storskrald for godt til skrot?
Så kan du bestille afhentning af genbrugelige effekter - fx sofaer, borde, stole eller skabe, der er for gode til at blive smidt ud. 

Kontakt vores kundeservice enten via telefon eller på kundeservice@odenserenovation.dk og bestil afhentning af genbrugsstorskrald. 

 

Fej selv når storskraldet er afhentet

 

Da affaldet tages med en grab, kan der ligge lidt tilbage, som grabben ikke kan få med, specielt når der er tale om haveaffald. Det er dit ansvar, at der bliver gjort rent på fortov eller opsamlingsplads, når dine ting er fjernet. 

 

Hold afstand

 

Storskraldet fjernes med en stor grab, hvorfor det er utroligt vigtigt, at lastbilen har god plads til at manøvrere med grabben fri for elledninger og træer. Der skal være mindst 50 cm. fri plads omkring de genstande, som skal fjernes. Det må ikke stå op ad en husmur, garage eller bænk, da grabben ikke kan få fat.

 

 

 


Bestil afhentning af storskrald som lejer
Er du lejer, skal du benytte dig af afsnittet  på mit.odenserenovation.dk med overskriften "betaler du ikke renovationsregningen selv?".